NAOBAY

A kezdetek

A NAOBAY 2009-ben Valenciából, Spanyolországból, egy kis családi vállalkozásból indult hódító útjára. Bár a cég még csak pár éve működik, hosszú évek tapasztalata áll mögötte, hiszen az alapító fivérek már fiatalkoruktól kezdve közel álltak a kozmetikumok világához. Tanulmányaik végeztével, mint gyógyszerész és ipari mérnök csatlakoztak az édesapjuk által alapított családi vállalkozáshoz.

Pár évvel később azonban elhatározták, megalkotják saját márkájukat. Megunva a tucat termékeket, a semmitmondó címkéket, a minden kényelmet és praktikumot nélkülöző csomagolást és a sokszor értéktelen tartalmat – amely jelenleg az organikus termékek piacát jellemzi –, új úton indultak el. Olyan kozmetikumot akartak, amely törődik az emberekkel, a környezettel, és tisztán, érthetően kommunikál. Vagyis megbízható minőségű, hatékonyan működő termékeket – mindezt letisztult, különleges, semmivel nem összetéveszthető csomagolásban tálalva. Így született meg a NAOBAY. Natural And Organic Beauty And You.

Natural And Organic

A NAOBAY elkötelezett a natúr és organikus alapanyagok iránt: új termékeiket folyamatos kutatásokkal fejlesztik, úgy, hogy minden követelménynek megfeleljenek, amit az organikus készítményekkel szemben támasztanak. Az alapanyagok minimum 95%-ban természetes eredetűek, illetve minimum 10%-ban biogazdálkodásból származnak. A kozmetikumokban felhasznált magas minőségű összetevők biológiailag lebomlók, és nem tartalmaznak az emberi szervezetre károsan ható kérdéses, illetve állati eredetű alapanyagokat. Sem az összetevőket, sem a késztermékeket nem tesztelik állatokon, valamint nem dolgoznak együtt olyan laboratóriumokkal, amelyek valaha is végeztek állatkísérleteket. A NAOBAY vallja, hogy a természetes és organikus termékek szebbé tehetnek minket anélkül, hogy környezetünket megkárosítanánk.

Beauty And You

A Naobay női és férfi szemmel is figyeli a trendeket, és célja, hogy a natúr és organikus szépség nők és férfiak számára egyaránt elérhető legyen. Ezért használják a legjobb természetes és organikus összetevőket, mint például a folyékony aranyként is ismert, bőrmegújító hatású argán olajat, vagy a szövetregeneráló hatású és a kollagén termelődést stimuláló gotu kola évelő növényt. Formuláikban több mint 60 összetevőt különböztetnek meg.

A Naobay természetesen a babákra is gondol. A Baby termékcsalád natúr és organikus összetevőivel gondoskodik a babák érzékeny bőréről, finom hajáról, segít legyőzni a pelenka okozta kiütéseket, helyreállítani a bőr természetes funkcióit, segíti a nyugodt alvást. A babák számára kifejlesztett arckrém, testápoló, sampon és fürdőolaj legfontosabb összetevői a jojoba olaj és a chufa tej, melyek nyugtatják a legérzékenyebb bőrt is.

Stílus és elegancia

A NAOBAY ismertető jegyének számító, stílusos, fából készült csomagolás kifinomult ízlésről tanúskodik. Bárkit, aki kezébe veszi az egyedi fa betéteket és borításokat, magával ragadja az igazi fa érzése. Az FSC tanúsítvánnyal rendelkező csomagolást valenciai bútoripari üzemek fahulladékából állítják elő préseléses eljárással, a felhasznált fa alapanyag biológiailag lebomló, lakkal vagy egyéb mázzal nem kezelt, és fenntartható forrásból származik. A csomagolásokhoz felhasznált műanyag pedig újrahasznosított PET-ből készül és újrahasznosíthatóak. 

 

MOSSA

Az északi növények erejével

Minden egyes Mossa termék az északi vidéken vadon termett és kertben termesztett bogyós gyümölcsök kivonatát tartalmazza – törpemálna, málna, kékáfonya, földiszeder, csipkebogyó, ribizli, homoktövis, berkenye, tőzegáfonya, vörösáfonya, stb. A rendkívül hosszú, hideg és sötét tél az északi térségben lehetetlenné teszi a nagyobb gyümölcsök számára a túlélést. Az évek során számos bogyófaj fejlesztette ki egyedülálló túlélési eszközeit a szélsőséges éghajlati körülményeknek ellenállva. Méghozzá úgy, hogy a rövidke nyár során megszerzett koncentrált energiát összetett tápanyagok, mint antioxidánsok és vitaminok formájában tárolják.

A márka megalapításának története

Ezek az apró, ámde erős bogyók régóta foglalkoztatnak minket. Mindig is tudtuk, hogy fogyasztásuk egészséges, majd kutatóink bebizonyították, hogy a bogyók értékes összetevői bőrünkre is nagyon jó hatással vannak. Az összetevők, amelyek segítenek a növényeknek túlélni és boldogulni, bőrünk számára is biztosítják a szükséges védelmet a szabad gyökökkel szemben és elősegítik a sejtek megújulását.

Mit jelent a Mossa?

A lett nyelvben a ‘moss’ szócska mohát jelent, ami nagy számban előfordul azokon a területeken, ahol ezek a bogyók nőnek – északi erdők, mocsarak, lápok. A moha, puha, zöld, és gondoskodó anyaként védelmezi az értékes bogyókat. Mossa – az erdő királynője, elvezet minket a kincseihez – aprócska ékszerekeihez telis tele energiával.

Mottónk: Az élet gyönyörű!

Miért higgy benne?

Mikor a vásárló a MOSSA termékek mellett dönt, egy hatékony és egészséges terméket keres:

HATÉKONYSÁG
• Összetétel különösen aktív, északi növények hatóanyagaiból készül
• Antioxidánsok bőröregedésgátló hatása minden egyes termékben. A bőr öregedési folyamata egész korán, már 25 éves kor körül elkezdődik.
• Bőrgyógyászatilag tesztelt, és bizonyítottan hatékony kozmetikumok, ahogy az a termékek címkéjén is fel van tüntetve.

TERMÉSZETES, BIZTONSÁGOS ÉS EGÉSZSÉGES

• Ökológiailag minősített termékek a nemzetközi ECOCERT szabványnak megfelelően
• Nem tartalmaz kérdéses, vagy egészségre ártalmas összetevőket.
• Bőrbarát, hiszen bőrünk felismeri a természetes összetevőket melyek harmóniában vannak a testünkkel, és segítik a sejtek megújulását.

MEGFIZETHETŐ ÉS ÉRTHETő

• Egy egyszerű vonal a mindennapi bőrápoláshoz elengedhetetlen kozmetikumokkal, mely megkönnyítik a választást és a használatot
• Megfizethető ár a természetes kozmetikumok kategóriájában

MÁDARA

Összhangban a természettel

A Lettországból származó MÁDARA a natúr és organikus kozmetikumok megtestesítője, termékei nemzetközi ECOCERT minősítéssel rendelkeznek. A kozmetikumok valamennyi összetevője tanúsított organikus gazdaságból és minősített beszállítótól érkezik, valamint a gyártási folyamat minden egyes szakasza megfelel a natúr kozmetikumok nemzetközi szabványainak. Aki MÁDARA kozmetikumot használ, biztos lehet abban, hogy kizárólag az egészségre ártalmatlan és minősített összetevőkkel fog találkozni.

A MÁDARA különleges kapcsolatot ápol a természettel, az ősi tudást ötvözi a huszonegyedik század ismereteivel és technológiájával. A MÁDARA vallja, hogy a sejtek szintjén a növények és az emberek nagyon hasonlóak. A natúr kozmetikumok azért tudnak annyira hatékonyak lenni, mert ugyanazt a nyelvet beszélik, mint a bőrünk vagy bármelyik sejtünk.

A Baltikum ereje

A MÁDARA egyedisége abban rejlik, hogy kozmetikumainak alapját a Balti régióból származó, intenzív hatóanyagtartalmú növények adják. Lettország területének nagy részét érintetlen erdők és buja rétek borítják, ahol a zord időjárás egyedülálló növényzetet eredményezett. A rövid nyarak során a növények minden energiájukkal a virágzási időszakra koncentrálnak, ezáltal az aktív hatóanyagok különösen nagy koncentrációban találhatók meg bennük. Ez az oka annak, hogy a MÁDARA által felhasznált növényi kivonatok igazán erősek és hatékonyak.

A cég nevét is egy varázslatos, édes illatú növényről, a galajról kapta, amely Lettország rétein és tengerparti homokdűnéin évszázadok óta megtalálható. A MÁDARA szó mára már a természetes életmód, a szépség és gyógyító északi növények szimbólumává vált.

Organikus bőrápolás

A MÁDARA kínálatában megtalálhatók a bőrspecifikus arcápoló termékcsaládok, az anti-aging krémek, a testápoló és hajápoló termékek, és természetesen a legkisebbek bőrét gyengéden ápoló termékek is. Az újdonság erejével ható Superseed száraz olajak pedig úgy regenerálnak és kényeztetnek, hogy nem zsírosítják el a bőrt, hanem azonnal felszívódnak. A holnap bőrápolásának nélkülözhetetlen kelléke.

A jövő záloga

A MÁDARA figyel arra, hogy minden, amit tesz, a környezetet óvja és kímélje. Éppen ezért nem végez állatkísérleteket, a kozmetikumokat szakértő bőrgyógyászok és önkéntesek tesztelik, és termékeik szinte teljes egészében vegánok/vegetáriánusok. A MÁDARA vallja, natúr kozmetikumok gyártásával nemcsak számunkra, hanem gyerekeink számára is egy szebb, tisztább és biztonságosabb világot teremtünk. Ez a jövő garanciája.

A MÁDARA minőség tetten érhető nemcsak a kozmetikumok természetességében és hatékonyságában, hanem a gondos csomagolásban és a letisztult designban is. A MÁDARA világának középpontjában a vásárló áll. Legyen Ön is részese a MÁDARA világának.

OnlyBio termékcsalád

Földünk elképesztő tempóban hanyatlik, és bár tudjuk, hogy a legrosszabb elkerüléséhez változtatnunk kell, mégis olyan nehéz lemondani a megszokott kényelemről és mindennapi igényeinkről. Az OnlyBio azonban megépítette az arany középutat, amivel maximálisan óvhatjuk bolygónkat, és közben hatékonyan, a természet erejével kényeztethetjük bőrünket. Íme egy szebb, közös jövő kezdete: ismerd meg az OnlyBio kozmetikumokat!

3×100% filozófia egyedülállóan csak az OnlyBiótól

A kéklő tenger morajlása, az oxigéndús erdei levegő energiái vagy éppen a semmihez sem hasonlíthatóan színes állatvilág életünk elképesztő csodái. Létezésük azonban nem magától értetődő. A környezetszennyezés és civilizált világunk káros hatásai egyre mélyebb nyomot hagynak a természet talaján. De most még változtathatunk. A nagy változások mindig kicsiben indulnak, és minél inkább kitartunk mellette, annál inkább valószínű, hogy célt érhetünk. Kezdjük kicsiben.

Az OnlyBio ennek megteremtését tűzte ki célul és megalkotta a egyedülálló 3×100% filozófiáját.

Az OnlyBio termékek

  • 100%-ban természetes összetevőkből készülnek,
  • 100%-ban biológiailag lebomló csomagolásban kerülnek a polcokra,
  • 100%-ban zöld gyártásból kerülnek ki
    Az Onlybio termékei nemcsak hatékonyak, de biztonságosak, minősítettek és közben ökológiai szempontból az egyik legjobb megoldást jelentik a piacon.

100% természetes összetevők

A kozmetikai termékek minőségét és hatékonyságát számos tényező befolyásolja, ezek közül az egyik legfontosabb a felhasznált alapanyagok minősége. Az OnlyBio termékek kizárólag szerves, ökológiailag tanúsított összetevőkből készülnek. A termesztés minden egyes folyamatát kiemelten kezelik, a vetéstől az aratásig. Termékeik a legmagasabb, EcoCert és Vegan Society tanúsítvánnyal rendelkeznek.

100% biológiaileg lebomló csomagolás

Gondoltad volna, hogy a háztartási hulladékok 30%-a csomagolás? Elképesztő mennyiség. Főként annak tükrében, hogy egyes műanyagok 4-500 vagy akár csak 1000 év alatt bomlanak le. Az Onlybio termékei esetében ezért kiemelten fontos volt, hogy a csomagolásuk 100%-ban biológiailag lebomló anyagokból készüljön. Ezért az OnlyBio kozmetikumok kizárólag cukornádból vagy üvegből készült csomagolásba kerülnek. Nézd csak meg, milyen gyönyörűek.

100%-ban zöld gyárakban folyó termelés

Ez azonban még nem minden, az OnlyBio még ennél is tovább ment és a gyártást is teljesen zölddé tette. Üzemük 100%-ban megfelel a Zero Waste és a Circular Economy filozófiájának. A termeléshez szükséges energiát fotovoltaikus panelek, a fűtést pedig ökológiai hőszivattyúk biztosítják. Az előállító üzemet a szén-dioxidot elnyelő növények veszik körül, a legkorszerűbb víztakarékossági technológiákat alkalmazzák, a munkatársak pedig bónuszokat kapnak, ha kerékpárral közlekednek és fokozatosan hibrid járművekre cserélik a flottát is.

Az OnlyBio jó neked és jó a Földnek

Az Onlybio termékek nemcsak a környezetünkre, hanem használóik egészségére is vigyáznak. Minden termékük biztonságos, független és megbízható szervek által minősített és bőrgyógyászatilag tesztelt.

Az OnlyBio kínálatában kendermagolajjal dúsított arckrémeket, kézkrémet, tonikot, micellás arctisztítót, olajszérumot és ránctalanító krémeket is találsz.

Termékeik nem tartalmaznak olyan anyagokat, amelyek károsak az egészségre és a környezetre, például: SLA, SLES, PEG, PRB, GMO, NTA, EDTA, színezékek, szilikonok, parabének, vazelin, ásványi olajok, szulfátok, enzimek, foszfátok, formaldehid, CFC, klór, optikai fehérítők, állati eredetű termékek, mesterséges illatanyagok stb.

YOPE

A YOPE egy olyan bőrápolási márka, mely bőr- és környezetbarát összetevőket és különleges karakterű, természetes illatot rejt kozmetikumaiban. A márka hitvallása, hogy olyan fenntartható, mindennapos bőrápoló termékeket gyártson, mely örömet is okoz amellett, hogy azokat hatékonyak is egyben!

Formuláinkat kozmetikusokkal és bőrgyógyászokkal konzultálva tervezzük. A kiválasztott növényi hatóanyagokat és a csakis szükséges minimális hordozó-összetevőket használjuk fel, hogy gyengéd, mégis hatékony, kellemes illatú és kérdéses anyagok nélküli, valamint tápláló természetes kivonatokban gazdag termékeket hozzunk létre.

A terméktől függően természetes olajokat és vajakat alkalmazunk, ugyanakkor hasznos növényi kivonatokat, nyugtató összetevőket, például glicerint és allantoint, enyhe tisztító alapanyagokat, bőrbarát felületaktív hatóanyagokat vagy természetes citromsavat tartalmaznak. Számos termékünk Ecocert tanúsítvánnyal rendelkezik.

Az összes YOPE termék kíméletes, biztonságos a gyermekek és az érzékeny bőrű emberek számára is!

Természetes, minimálisan feldolgozott összetevők | vegán | állatkísérlet-mentes | újrahasznosítható csomagolás | 100% PET műanyag flakonok