,

NAOBAY ORIGIN BŐRREGENERÁLÓ ÉJSZAKAI KRÉM

9.990 Ft

NAOBAY legújabb, prémium minőségű és kiemelkedően magas organikus tartalommal bíró éjszakai bőrregeneráló anti-aging kréme, természetes hialuronsav tartalmának köszönhetően megfelelő nedvességgel látja el a vízhiányos, érett bőrt.

Az éjszaka során kevésbé éri bőrünket külső környezeti hatás, így elég idő jut arra, hogy bőrünket regeneráljuk és tápláljuk a legjobb anti-aging alapanyagokkal, mint a hialuronsav és a kálcium-komplex, mely újraaktiválja a bőr természetes hialuronsav tartalmát és kedvező hatással van az elasztén termelésre, így arcbőrünk sokkal feszesebbé és teltebbé válhat.

A rizs*, tök* és földimandula* ápoló bio olajok fiatalos, ragyogó és sima hatást biztosítanak.

  • Minden bőrtípusra ajánlott, akár száraz bőrre is
  • Láthatóan csökkenti a ráncokat
  • Támogatja a bőr rugalmasságát
  • Értékes hialuronsavval hidratál

A NAOBAY kozmetikumokat nem tesztelik állatokon, és mentesek az alábbi káros összetevőktől:

  • alumíniumsó,
  • alkohol,
  • szilikon,
  • paraffin,
  • aceton,
  • parabén,
  • ásványolaj alapú nyersanyagok

Az összetevők 99,28%-a természetes eredetű, 63,36%-a ellenőrzött biológiai gazdálkodásból származik

50 ML

Availability: 1 készleten

Cikkszám: 287 Kategóriák: ,

ÖSSZETEVŐK (INCI)

Citrus Aurantium Dulcis Fruit Water*, Aqua, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Prunus Armeniaca Kernel Oil*, Coco-Caprylate/ Caprate, Glyceryl Stearate, Cucurbita Pepo Seed Oil*, Olea Europaea Fruit Oil*, Oryza Sativa Oil*, Butyrospermum Parkii Butter*, Sodium Stearoyl Lactylate, Cyperus Esculentus Root Oil*, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Calcium Ketogluconate, Viola Odorata Flower/Leaf Extract*, Vitis Vinifera Fruit Extract*, Pyrus Malus Fruit Extract*, Citrus Limon Fruit Extract*, Calendula Officinalis Flower Extract*, Tocopherol, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Beta-Sitosterol, Squalene, Potassium sorbate, Sodium Benzoate, Citric Acid, Parfum, Citral, Geraniol, Limonene, Linalool

*Az összetevő biogazdálkodásból származik

Az összetevők 99,28%-a természetes eredetű, 63,36%-a ellenőrzött biológiai gazdálkodásból származik