PRANAROM AROMAFORCE VÍRUS-, BAKTÉRIUM- ÉS GOMBAÖLŐ, LÉGFERTŐTLENÍTŐ SPRAY

6.990 Ft

Tisztítja és fertőtleníti a levegőt!

Eltávolítja a vírusokat (H1N1 influenza) 30 másodperc alatt, baktériumokat (streptococcus pyogenes) 5 perc alatt és gombákat (Aspergillus niger) 15 perc alatt.

Ez a fertőtlenítő spray biztosítja az egészségesebb levegőt a szigorúan megválasztott illóolajoknak köszönhetően, az illóolajok antivirális, antibakteriális és az antiszeptikus tulajdonságai miatt!

A Pranarôm által választott permetezési technológiának köszönhetően a részecskék a légkörben szuszpendálva maradnak a célzott hatékonyság érdekében.

Érdekesség: A sprayben található 16 illóolaj közül 13 Madagaszkárról származik. Az országban a Pranarôm több mint tíz éve elkötelezett a fenntartható illóolaj-termelés mellett.

A Pranarom támogatja a “SEED OF LIFE!” egyesületet. Minden eladott PRANAFORCE és AROMAFORCE SPRAY után Madagaszkár mangrove erdőiben ültetnek egy facsemetét.

Különösen a ravintsarát, a szegfűszeget és a niaoulit ismerik fertőtlenítő tulajdonságaikról és bizonyított hatékonyságukról.

150 ML

Elfogyott

Kategória:

HASZNÁLAT

Napi használat igény szerint, különösen ideális vírusos időszakokban otthon, autóban, irodában.

Permetezze kb. 5 másodpercen keresztül a helységben keringve!

FIGYELEM! 3 év alatti gyermekek és kismamák a használata után 30 percig nem mehetnek a helységbe!

ÖSSZETEVŐK (INCI)

Alcohol*, Isopropyl Alcohol, Denatonium Benzoate, Citrus Sinensis Peel Oil Expressed*, Cinnamomum Camphora Bark Oil, Melaleuca Quinquinerva Oil*, Eucalyptus Globulus Leaf Oil*, Cinnamomum Camphora Leaf Oil*, Cinnamosma Fragrans Oil*, Pelargonium Gravolens Oil*, Cananga Odorata Flower Oil*, Eucalyptus Citriodora Oil*, Cymbopogon Giganteus Oil*, Eugenia Caryophyllus Bud Oil*, Cedrelopsis Grevei Oil*, Pogostemon Cabin Oil*, Zingiber Officinalis Root Oil*, Helichrysum Gymnocephalum Oil*, Ravensara Aromatica Leaf Oil*

*: bio minősítésű összetevő